Да, капризно е от към флашки. Не със всички става. Най-добре с карта памет - там няма проблеми.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ятор(yator digital music player)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kristo Покажи съобщениеКолеги, миналата седмица пристигна и моя ятур от Алиекспрес. В комплета китайчето ми беше сложило и една флашка 8гб. Монтирах го, но работи само с китайската флашка. На нея имаше записана музика в папки, както е в описанието. Правя ги същите на моя флашка, но не тръгва.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115HP 2003г.
Alfa Romeo 166 2.5 V6 190HP 1999г.
Comment
-
Първоначално публикувано от kristo Покажи съобщениеКолеги, миналата седмица пристигна и моя ятур от Алиекспрес. В комплета китайчето ми беше сложило и една флашка 8гб. Монтирах го, но работи само с китайската флашка. На нея имаше записана музика в папки, както е в описанието. Правя ги същите на моя флашка, но не тръгва.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от kristo Покажи съобщениеКолеги, миналата седмица пристигна и моя ятур от Алиекспрес. В комплета китайчето ми беше сложило и една флашка 8гб. Монтирах го, но работи само с китайската флашка. На нея имаше записана музика в папки, както е в описанието. Правя ги същите на моя флашка, но не тръгва.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment